Cautare

1953 de rezultate pentru "tenoseanu bogdan" (2.68 secunde)
Acum, desi avea ocazia sa faca amenda onorabila printr-o propunere de calibru, l-a propus pe Rares Bogdan. ... Rares Bogdan are tot timpul sa creasca, depinde de el ce alege - integritatea recuperata sau degradarea accelerata. Nu Rares Bogdan e omul.
In emisiunea care a urmat dezbaterii din studioul Realitatea TV,, dedicata analizei confruntarii finale Ponta-Iohannis, moderatorul Rares Bogdan a certat-o pe colega sa Lavinia Sandru pentru intrebarea pe care aceasta i-a adresat-o lui Klaus Iohannis.
- Dupa primul val de manipulare a mai urmat un val, in care au aparut informatii ca un anumite Alexandru sau Bogdan Popa, ar fi dat bani catre Realitatea, catre mine sau catre Rares Bogdan, a afirmat acesta la Realitatea TV.
"Modalitatea prin care noi colaboram era imprumutul pe un an al jucatorilor", spune Bogdan Pancu, directorul CSJ. ... FRF ar fi in culpa in acest caz, pentru ca nu avea voie sa-i legitimeze fara plata compensatiei de formare", mai spune Bogdan Pancu.
Dupa revenirea de la vestiare, antrenorul formatiei craiovene, Bogdan Burcea, a trimis in teren mai multe jucatoare tinere, iar diferenta a crescut in favoarea campioanei:
Ultima isprava a inregistrat-o grupa de copii nascuti in 2000 a AS "Casa Bogdan" ... Printre remarcatii turneului de la Valcea s-a numarat si Adrian Nechifor (AS "Casa Bogdan"
Jucatoarele pregatite de Bogdan Burcea si Grigore Albici au trecut cu scorul de 28-16 de divizionara A Muresul Targu Mures, formatie care a ajuns la acest turneu de pe locul trei in seria B, dupa ce CSS Caracal, castigatoarea seriei, nu a primit acceptul sa evolueze la turneul de promovare, iar CS Timisoara, echipa de pe locul doi, nu s-a inscris.
Doi dintre cei mai talentati jucatori de tenis de masa de la CSS Craiova, Cristian Barbulescu (profesor Liviu Nicoli) si Bogdan Cristian (profesor Olimpiu Oproiu), au obtinut rezultate notabile la concursul international Praga Grand Prix, competitie care a adunat la start 240 de sportivi din sapte tari:
Opt romance la simplu, Ema Bogdan, favorita principala la dublu Revenind la turneu, pe tabloul principal de simplu se afla opt sportive din Romania, dintre care patru din Oltenia. ... Elena Bogdan (locul 203 WTA) favorita numarul 4 la simplu, junioara Ioana Loredana Rosca si Ana Vladutu.
La start au fost opt formatii din intreaga Oltenie, fiind vorba despre CSS Corabia, Pandurii Targu Jiu, CSM Valcea, CSS Slatina, CSS Caracal, CSS Turnu Magurele, FC Bals si AS "Casa Bogdan" ... AS "Casa Bogdan"
"Dubla" Bogdan Stancu! ... Peste doar 5 minute, fotbalistul de 34 de ani a executat cornerul din care Bogdan Stancu a deschis scorul. ... Scorul final a fost stabilit in minutul 83, tot dupa o pasa a lui Sanmartean, finalizata cu o executie de exceptie de acelasi Bogdan Stancu.
Au fost prezente numeroase personalitati din lumea sportului, fosti jucatori de oina, actuali jucatori, invitari speciali ce au adus un aport considerabil in promovarea sportului national, dar si personalitati politice- Ministru Delegat pentru Romanii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici, Ion Tuca, reprezentantul Asociatiei Majestatii Sale, deputat Diana Tusa, deputat Ioan Tamaian, Dumitru Graur, Gabriel Gherghescu, director TVR 1 , Marian Dragulescu, Tuncay Ozturk, Thea Haimovitz, Ioana Mihut (Plafar-Centrofarm), Cristina Grama, Alexandra Pacuraru, Gianina Corondan, Ramona Ilie, Daniela Vladescu, Ansamblul Ciocarlia si grupul Miniton au fost doar citiva dintre cei care au onorat seara dedicata sportului nostru national.
Gabriel Torje, cu 12 goluri, este golgheterul echipei actuale, urmat de Bogdan Stancu, 11 goluri.
Bogdan Mihail Mihailescu a fost numit in functia de presedinte al Agentiei pentru Serviciile Societatii Informationale (ASSI) prin Ordinul Ministrului comunicatiilor si societatii informationale nr. ... In decursul carierei, Bogdan Mihailescu si-a desfasurat activitatea in mediul privat, fiind totodata implicat activ in cadrul unor proiecte guvernamentale.
Acesta a fost sfatul dat de Bogdan Marcel Pandelica, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, prezent ieri la Craiova.
Bogdan Teodorescu, despre Adrian Nastase: ... Redam mai jos discursul tinut cu aceasta ocazie de profesorul Bogdan Teodorescu. La eveniment au participat, printre altii, Ion Iliescu, Dana Nastase si Andrei Nastase.
"Lupu", ultimul film in care Sergiu Nicolaescu a acceptat sa joace, este regizat de Bogdan Mustata si va avea premiera in acest an, informeaza Rtv.net.
Fostii OTV-isti Claudiu Bogdan si Cristina Coca au fost fortati sa renunte la privilegii. Dupa inchiderea postului OTV al lui Dan Diaconescu, Claudiu Bogdan si Cristina Coca, care realizau aici matinalul, simpaticii prezentatori nu si-au mai gasit un loc de munca pe placul lor.
Maestrul ironiei si al hazului ascutit este secondat pe scena de fiul sau, Bogdan Malaele, si de muzicianul Radu Captari. ... Maestrul ironiei si al hazului ascutit va fi secondat pe scena de fiul sau, Bogdan Malaele, si de muzicianul Radu Captari.
Pe site-ul poezie.ro am gasit o pagina cu poezii scrise de Bogdan O. ... Poezie 2007-10-23 (5143 afisari) Puteti citi poeziile lui Bogdan O.
google-analytics.com